Gratis verzending & levering binnen 48u

logo
Home
Shop nu
Mandje
Menu

Terugbetalingsbeleid

Retouren

Ons beleid geldt voor 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds je aankoop, kunnen we je helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Verschillende soorten goederen kunnen niet worden geretourneerd. Bederfelijke goederen zoals voedsel, bloemen, kranten of tijdschriften kunnen niet worden geretourneerd. We accepteren ook geen producten die intieme of sanitaire goederen zijn, gevaarlijke materialen of ontvlambare vloeistoffen of gassen.

Andere niet-retourneerbare artikelen:

* Cadeaubonnen
* Downloadbare softwareproducten
* Sommige artikelen voor gezondheid en persoonlijke verzorging

Om je retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of een bewijs van aankoop nodig.
Stuur je aankoop niet terug naar de fabrikant.

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke restitutie wordt verleend: (indien van toepassing)
* Boek met duidelijke gebruikssporen
* Cd, dvd, VHS-tape, software, videogame, cassettebandje of vinylplaat die is geopend.
* Elk item dat niet in zijn originele staat is, beschadigd is of onderdelen mist om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout.
* Elk artikel dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd

Terugbetalingen
(indien van toepassing)

Zodra jouw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je een e-mail om je te laten weten dat we jouw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van je terugbetaling.
Als jouw terugbetaling wordt goedgekeurd, wordt deze verwerkt en binnen een bepaald aantal dagen automatisch gecrediteerd op jouw creditcard of oorspronkelijke betaalwijze.

Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)

Als je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst nogmaals je bankrekening.

Neem vervolgens contact op met je creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel is geboekt.

Neem vervolgens contact op met je bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling is geboekt.

Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt je terugbetaling nog steeds niet ontvangen, neem dan contact met ons op via tim@qualico.be.
Uitverkoopartikelen (indien van toepassing)
Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald, uitverkoopartikelen kunnen helaas niet worden terugbetaald.

Ruilen (indien van toepassing)

We vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als je het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op tim@qualico.be en stuur uw artikel naar: graaf van egmontstraat 14/2, antwerpen, antwerpen, 2000, België.

Geschenken

Als het artikel bij aankoop als geschenk is aangemerkt en rechtstreeks naar jou is verzonden, ontvang je een tegoedbon voor de waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, wordt er een cadeaubon naar je opgestuurd.

Als het artikel bij aankoop niet als cadeau is aangemerkt, of als de gever de bestelling naar zichzelf heeft laten versturen om het later aan jou te geven, sturen we een terugbetaling naar de gever van het cadeau en zal hij/zij op de hoogte worden gesteld van je retourzending.

Verzending

Om uw product terug te sturen, moet je jouw product opsturen naar: graaf van egmontstraat 14/2, antwerpen, antwerpen, 2000, België.

Je betaalt zelf de verzendkosten voor het terugsturen van uw artikel. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als je een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op je terugbetaling.

Afhankelijk van waar je woont, kan de tijd die het kost om uw geruilde product bij jou te krijgen, variëren.

Als je een artikel van meer dan $75 verzendt, kan je overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. Wij garanderen niet dat wij je geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Scroll naar boven